0031-(0)88-0008400
info@uniglobeeasytravel.nl
 Partners 

KLM BlueBiz

KLM BlueBiz
Besparen op de reiskosten van uw bedrijf? Dat kan met BlueBiz. BlueBiz is het besparingsprogramma voor bedrijven zonder andersoortige kortingsovereenkomst met de nationale carrier. Als u zich aanmeldt voor BlueBiz, ontvangt u bij elke zakenreis met KLM, Air France of deelnemende partners waardevolle Blue Credits die u kunt besteden aan gratis vluchten, een upgrade of aantrekkelijke producten en diensten.

Vliegt u regelmatig voor de zaak, dan verdient u in no time een gratis ticket bij elkaar als u meedoet aan BlueBiz. Met dit programma verdient u niet alleen Blue Credits op vluchten van KLM, maar ook op vluchten van Air France, Delta Air Lines, Alitalia of CityJet. Een Blue Credit is 1 euro waard. Blue Credits zijn voor een periode van twee hele kalenderjaren geldig, vanaf het moment dat de Blue Credits zijn bijgeschreven bij uw BlueBiz-saldo.

Ontvang direct 50 Blue Credits
Nieuwe BlueBiz-deelnemers maken een vliegende start: als u of één van uw collega's binnen zes maanden na inschrijving een vlucht maakt, schrijft KLM direct 50 Blue Credits bij op het saldo van uw bedrijf.

Meer dan alleen gratis tickets
Wilt u uw Blue Creditssaldo besteden aan een gratis vlucht, dan boekt u een zogenoemde award ticket. Tevens kunt u als BlueBiz-deelnemer uw eerste stuk ruimbagage gratis meenemen binnen Europa.

Dubbel voordeel: BlueBiz én Flying Blue
Bent u deelnemer van Flying Blue, het frequent flyer programma van KLM en Air France, dan profiteert u dubbel. Voor één en dezelfde vlucht ontvangt het bedrijf Blue Credits en de deelnemer Flying Blue Miles. Ook met een award ticket kunt u Flying Blue Miles sparen.

KLM BlueBiz in het kort

  • Eenvoudig besparen op uw zakelijke reiskosten
  • Deelname is kosteloos
  • Verdiende Blue Credits inwisselen voor gratis tickets of een wisselend assortiment van aantrekkelijke artikelen in de BlueBiz webshop
  • Eerste stuk ruimbagage gratis op vluchten binnen Europa
  • 50 gratis Blue Credits bij de eerste vlucht binnen zes maanden
  • Dubbel voordeel in combinatie met Flying Blue
  • Eenvoudig boeken

Inschrijven
Inschrijven voor BlueBiz regelt u eenvoudig via ons.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

UNIGLOBE Easy Travel
Protonenlaan 5a
5405 NJ Uden
KvK 50296175
BTW NL822683647B01
IBAN NL48RABO0126376611

Twitter